Pomurje

Prihaja McDonald’s?torek, 06.12.2016

avtor: T. M.
Že leta krožijo govorice, da naj bi priljubljena ameriška veriga hitre prehrane McDonald’s svojo restavracijo odprla tudi v Murski Soboti. V preteklosti so se kot mogoče lokacije med drugim omenjali prostori nekdanje Podmornice v Slovenski ulici, prostori nekdanje družbene prehrane in celo prostori trgovine Park.
V družbi Alpe-Panon iz Ljubljane, ki upravlja slovenske restavracije McDonald’s, potrjujejo, da načrtujejo odprtje novih restavracij po vsej Sloveniji, pri tem, kot pravijo, potekajo pogovori za več mogočih lokacij. Murskosoboške lokacije konkretno ne omenjajo. Po neuradnih informacijah pa naj bi se med drugim zanimali tudi za odprtje restavracije v bližini uvoza na avtocesto, kjer bo v prihodnosti stal tudi slovenski paviljon z razstave Expo. Na soboški občini zadeve ne želijo komentirati, potrjujejo zgolj, da so v stikih s predstavniki verige McDonald’s, s katerimi so si že ogledali nekaj potencialnih lokacij za restavracijo.

Vestnik št. 47, 11.11.2016
   
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Usoda Eltija še visi na nitki - Prisilni upravitelj je že tretji mesec zapored i... » več
Pokal Slovenije: Mura izločila Domžale! - Soboški navijači bodo postali res r... » več
Murina hala v Lendavi spet na prodaj - Nekdanja Murina hala v Lendavi je spet napr... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Slovenija evropski prvak tudi s pomočjo pomurskih navijačev Kdo bi si to mislil?! Slovenija je evropski prvak v košarki... » več