Pomurje

Mali veliki Mikkov oder 2016nedelja, 04.12.2016

avtor: T. K.
Po nekajletnem premoru je bil v soboškem klubu Mikk spet Mikkov mali veliki oder, kjer sta se tokrat predstavili dve domači skupini: Flot in Happy Face.
Mikkov mali veliki oder opozarja na mlade pomurske glasbene ustvarjalce, ob tem pa dobijo mladi možnost druženja, spoznavanja različnih glasbenih praks in izmenjavanja izkušenj med svojimi vrstniki. Mali veliki oder je namenjen predvsem spoznavanju, promociji in podpori inovativnega in kreativnega glasbenega naraščaja v regiji.
Rock zasedba Flot je sestavljena iz treh članov, z glasbo se ukvarjajo več kot pet let, skupina pa se v trenutni formaciji pojavi prvič spomladi 2014. Člani so Mihael Hack (kitara, vokal), Primož Bencak (bas, back vokal) in An Šiplič (bobni). Skupina Happy Face je bila ustanovljena leta 2007 v murskosoboški kleti, njeni člani pa so Čavla (bobni), Kavčič (vokal, kitara), Max (kitara) in Rutoš (bas). Medtem ko je zasedba Flot na Malem velikem Mikkovem odru dajala prednost predvsem glasbeni izvedbi, je skupina Happy Face skrbela bolj za zabavo občinstva. Več pa v novem Vestniku!
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Usoda Eltija še visi na nitki - Prisilni upravitelj je že tretji mesec zapored i... » več
Pokal Slovenije: Mura izločila Domžale! - Soboški navijači bodo postali res r... » več
Murina hala v Lendavi spet na prodaj - Nekdanja Murina hala v Lendavi je spet napr... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Slovenija evropski prvak tudi s pomočjo pomurskih navijačev Kdo bi si to mislil?! Slovenija je evropski prvak v košarki... » več